Ana Sayfa

Murally nedir ? Nasıl kullanılır ?


Mükemmel bir ürün Mural.ly

Birkaç ay önce iş modeli üretimi adında bir kitap okumuştum girişimcilik ve yeni iş modelleri ile ilgili bir kitap, bütün projeler tasarımlar hep beyaz bir tahta etrafında toplanılarak beyin fırtınası şeklinde yapılıyor, bir tuval beyaz tahta etrafına insanlar toplanıyor, postit kağıtlara birşeyler yapıştırıyorlar beyin fırtınaları, üretkenlik, tasarım bu yeni iş modeli tuvali üzerinde tartışıyorlardı ama işin içinde hep bir beyaz tahta var. Şirket içinde ve dışında çok iyi bir model ve üretkenlik sistemi, Türkiye ye döndüğümüzde şirket içinde uygulanabilecek çok başarılı bir üretkenlik modeli fakat bukadar insanı bir araya toplamak ve odaklamak çok zordur, 

Mural.ly 


Ne işe yarar ? Piyasada beyaz bir tahta fiyatı kötüsü 250 tl iyileri 2.500tl ye kadar çıkıyor işte mural.ly burada size online büyük beyaz bir tahta, postit kagıtlar,ı kalemler vs. sağlıyor ve bir toplantı ortamı yaratıyor katılımcılar bu online tahta üzerinde istedikleri şeyleri yapabiliyorlar fikirlerini ortaya koyuyorlar, iş ortamı olmayan bir girişimci için bulunmaz nimet arkadaşlarınız ve farklı grupları bir araya getirip çok farklı fikirler ortaya çıkartabilirsiniz. Beyaz tahta olayı işin espirisi programın asıl güzel yanı dünyanın herhangi bir yerinden insanlarlla bir araya gelebilir ve iş fikrinizi tartışabilir, fiziksel bir ortamda mural.ly gibi bir ortamı yaratmak özellikle farklı gruplardan insanları bir araya getirmek zahmetli ve zor bir iştir, üretkenlik toplantılarının kilit noktalarından biri de farklı kültürel grupları bir araya getirmektir. 

Naıl çalışır?


Chrome web store da bulabilirsiniz herhangi bir kurulum gerektirmiyor, ve oldukça anlaşılır bir ara yüze sahip bence yazıyı okumayı bırakın ve hemen deneyin:) 



27.11.2014 düzeltmesi:

Çok sevdiğim, girişimcilere yön gösterecek bu program artık ücretli oluyor :( 
yapacak bir şey yok en düşü paketi aylık 10 dolar dan başlıyor, yani çok aktif değilseniz yüksek bir rakam açıkçası iphone app leri gibi ucuz aylık bir ücret yapsalar ve herkes kullansa keşke mesela 1,5 veya 2 dolar aylık ne olur ki bir Mural kullanıcı kaç bandwidth harcar ki ? çok yüksek fiyatlar koyuyorlar bu tip uygulamalara. 

Bu arada kullanan varsa haber vermeden 30 günlük trial i başlatıyorlar ben girdiğimde 21 günüm kalmıştı kurtardım kağıtlarımı, indirebiliyorsunuz. 

indirim isteyenler için %50 muraly indirim kodu MURAL_FRIEND veya FRIENDS olabilir









2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam hayatımı, iş planlarımı, dosyalarımı fikirlerimi buraya koymuştum. kahvaltıda yiyeceklerimi resimli halini vs. şimdi yeniden başlayacağım. ya realtimeboard.com ya mural.ly den premium alacağım.
mural ly; 1 yıllık 8$ , 1 aylık 25$ !! realtimeboard.com ise 8$ fakat mural ly daha pratik.. :( 1 yıllık almak ta 8 $ x12 ay = 226 TL öğrenci adamız ya.. ayıptır 100 tl neyinize yetmiyor be mural ly

İskender Yeğen dedi ki...

:) doğru işte dediğim gibi yapmıyorlar iphone app si gibi ucuz herkez kullansın. Murally yi tavsiye ederim ve yanında "iş modeli üretimi" diye bir kitap var onu alırsan murally den daha iyi performans alırsın. Şablon ve tablolar hep o kitapda var anlatımları ile birlikte.

 

Keşke

Şu an fethiye Kabak koyunda, bi gölgeden denizi seyrediyor olsaydım..

Ana Fikir

Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. -Niyazi Saral

Most Reading